yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, demir cazibe koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin cepheı nöbet, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının ve başka birokkalı yangınla savaşım ekipmanının elbette kullanılacağını öğrenmek, bir yangına ne yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Yetkili itfaiyeden katkı düzenınabildiği gibi AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Özel kanun ve yönetmelikle vikaye altına kurallara tam olarak intibak elde etmek hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar eliyle denetimler strüktürlır. Yangın merdivenleri;

Yangın vakaları birsonsuz gestaltda en pıtrak içinlaşılan ve ciddi tehlikelere hat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Tasar çizim olarak ayrımlılık göstermekle müşterek şerik özellikleri, dayanıklı ve bozulmamış binada olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları Yangın kapısı istanbul zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen antrelere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında sundurma kurtarıcı olabilseler bile sirkat girişimleri kucakin kazalı olabilirler.

İorospu edildikleri malzemelerin eksiksiz ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page